مقاله: طرز تهیه کباب چنجه ترد و آبدار رستورانی در منزل

به گزارش مالکوم، کباب چنجه را با انواع گوشت از شتر گرفته تا بز، مرغ، بوقلمون و شترمرغ هم می توانید درست کنید.

مقاله: طرز تهیه کباب چنجه ترد و آبدار رستورانی در منزل

قبل از به سیخ کشیدن کباب چنجه می توانید مقداری زعفران دم نموده و کره آب شده به گوشتی که در مواد خوابانده اید اضافه کنید تا طعم لذیذتری به خودش بگیرد.

بعضی ها ترجیح می دهند دو روز کامل گوشت را درمواد بخوابانند تا حسابی ترد گردد.

وقتی گوشت چنجه نیم پز شد و حین پخت نمک را بهکباب اضافه کنید تا گوشت سفت نگردد.

برای درست کردن کباب چنجه به گوشت فیله یا ران گوسفند احتیاج دارید. اما برخی هم برای درست کردن کباب چنجه از فیله گوساله و شتر هم استفاده می نمایند که آن هم یک چنجه خوشمزه و لذیذ است.

هنگام کباب کردن گوشت، پیازها را از تکه های گوشت جدا کنید و گوشت را به سیخ بکشید. لابه لای تکه های گوشت تکه های دنبه، پیاز، فلفل سبز و فلفل دلمه ای یا هر سبزی دیگری که دوست دارید، بگذارید. فاصله تکه های گوشت و دنبه و سایر مواد از هم باید یک بند انگشت باشد تا گوشت ها خوب بپزیند و کباب شوند. برای این که کباب چنجه شما آبدار گردد و نسوزد کباب چنجه را روی شعله ملایم کباب کنید و چند بار سیخ کباب را زیر و رو کنید. چنجه را آبدار و مغز پخت از روی منقل بردارید.

منبع مقاله: طرز تهیه کباب چنجه ترد و آبدار رستورانی در منزل

انتشار: 23 مهر 1400 بروزرسانی: 23 مهر 1400 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 1744

به "مقاله: طرز تهیه کباب چنجه ترد و آبدار رستورانی در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه کباب چنجه ترد و آبدار رستورانی در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید