رئیس دانشکده ادیان در قم: تقریب ادیان الهی یکی از سیره های بارز امام رضا(ع) است

به گزارش مالکوم، رئیس دانشکده ادیان در قم گفت: تقریب اسلام و ادیان الهی یکی از سیره های بارز امام رضا(ع) است و در مناظرات ایشان با رهبران ادیان الهی می توان چنین ویژگی هایی را دریافت.

رئیس دانشکده ادیان در قم: تقریب ادیان الهی یکی از سیره های بارز امام رضا(ع) است

به گزارش خبرنگار خبرنگاران منطقه قم، احمدرضا مفتاح ظهر امروز در دومین همایش علمی سیره امام رضا(ع) آموزه ها و کارکردها که از سوی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی در سالن جلسات امام موسی صدر در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار گردید، اعلام کرد: اسلام دین صلح و همزیستی و تعامل با ادیان مختلف است.

رئیس دانشکده ادیان در قم اضافه کرد: در این میان تقریب اسلام و ادیان الهی یکی از سیره های بارز امام رضا(ع) است و در مناظرات ایشان با رهبران ادیان الهی می توان چنین ویژگی هایی را دریافت.

وی با اشاره به تقریب ادیان در سیره امام رضا(ع) با تاکید بر مناسبات اسلام و ادیان الهی، اظهار کرد: تقریب مذاهب و گفت و گو و مناظره با ادیان از افراطی گری و خشونت جلوگیری می نماید.

مفتاح توضیح داد: با رویکردی علمی می توان با سایر ادیان به مناظره پرداخت و با تکیه بر مشترکات همانند سیره امام رضا(ع) مبانی دینی و اسلامی را ترویج کرد.

وی اظهار داشت: تقریب می تواند قلوب افراد را به هم نزدیک کند و مسیر را برای ترویج و تبیین دین و اندیشه فراهم سازد.

رئیس دانشکده ادیان ادامه داد: گفت و گوی ادیان یکی از ویژگی های تمدن اصیل اسلامی است و در سیره اهل بیت(ع) و معصومین (ع) نیز دیده می گردد.

وی اضافه کرد: در تقریب با رهبران ادیان الهی باید شرایط مناظره و نگاه علمی و عقلانی را در نظر گرفت و با شناخت کامل از طرفین و اعتقادات فکری و دینی وارد مناظره شد.

مفتاح مطرح نمود: تقریب راهگشای برطرف خشونت ها و اختلافات و جنگ ها و نزاع هاست و می تواند در وحدت بخشی میان ادیان در جهت سعادت و اعتلای بشریت اثرگذار باشد.

وی اظهار کرد: امام رضا(ع) با ملایمت و نفوذ کلام با رهبران ادیان به گفت و گو می پرداخت و شبهات را عقلانی و بر اساس منطق و استدلال برطرف می کرد.

رئیس دانشکده ادیان اظهار داشت: اقتدار و جدیت و روش محترمانه امام رضا(ع) در گفت و گو و مناظره با ادیان مختلف موجب یکپارچگی اجتماعی می شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 16 فروردین 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 95

به "رئیس دانشکده ادیان در قم: تقریب ادیان الهی یکی از سیره های بارز امام رضا(ع) است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رئیس دانشکده ادیان در قم: تقریب ادیان الهی یکی از سیره های بارز امام رضا(ع) است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید