غذای سنتی دیشلیق در فهرست میراث معنوی کشور ثبت می گردد

به گزارش مالکوم، معاون میراث فرهنگی استان اردبیل از تدوین پرونده ثبت غذای سنتی دیشلیق در فهرست میراث معنوی کشور اطلاع داد.

غذای سنتی دیشلیق در فهرست میراث معنوی کشور ثبت می گردد

به گزارش مالکوم به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، کریم لطفی معاون میراث فرهنگی استان امروز سه شنبه 6 آذر 97 با اعلام این خبر توضیح داد: این غذای محلی که با عنوان هدیک آشی نیز شناخته می گردد به صورت جامع مطالعه شده و پرونده ثبت ملی آن تدوین شده است.

او افزود: با تصویب این پرونده در شورای ثبت استان در ادامه پرونده به تهران ارسال می گردد و ثبت ملی عملیاتی خواهد شد.

معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین از تدوین پرونده ثبت پیر آغاجی(درخت کهنسال) با عمر 300 ساله در اصلاندوز اطلاع داد و افزود: پرونده نذر بستن به پیرآغاجی به عنوان میراث ناملموس نیز تهیه شده است.

لطفی تاکید نمود: علاوه بر این پرونده قوش یاتاقی یا به عبارتی محل اتراق پرندگان در بخش اصلاندوز شهرستان پارس آباد مطالعه شده و به سازمان میراث فرهنگی ارسال می گردد.

او افزود: تاکنون 932 اثر از استان اردبیل در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

منبع: میراث آریا
انتشار: 31 فروردین 1398 بروزرسانی: 28 فروردین 1399 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 111

به "غذای سنتی دیشلیق در فهرست میراث معنوی کشور ثبت می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذای سنتی دیشلیق در فهرست میراث معنوی کشور ثبت می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید