مصرف مواد لبنی سنتی، عامل افزایش ابتلا به تب مالت در یزد

به گزارش مالکوم، مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: مصرف مواد لبنی سنتی،عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.

مصرف مواد لبنی سنتی، عامل افزایش ابتلا به تب مالت در یزد

به گزاش خبرنگاران، رضا مورکیان با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت عمومی، اظهار کرد: در چند سال اخیر شیوع بیماری تب مالت یا بروسلوز افزایش یافته به طوریکه در سال های 95 تا 97 به ترتیب 154 ،171 و 241 نفر به این بیماری مبتلا شدند.

وی با بیان این که متاسفانه آمار ابتلا به تب مالت روندی رو به رشد داشته است، اضافه نمود: علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری تب مالت در سال های اخیر مواردی از قبیل واکسینه نکردن دام ها، مسائل بهداشتی دامداری ها و رشد قارچ گونه لبنیاتی های سنتی است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، گفت: توسعه لبنیات سنتی، بیشترین درصد آلودگی را در این زمینه به خود اختصاص می دهد.

این مسئول در سرانجام اعلام کرد: در حال حاضر 300 واحد توزیع مواد لبنی سنتی در استان یزد فعالیت می نمایند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 16 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 267

به "مصرف مواد لبنی سنتی، عامل افزایش ابتلا به تب مالت در یزد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف مواد لبنی سنتی، عامل افزایش ابتلا به تب مالت در یزد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید