مصرف مواد لبنی سنتی، عامل افزایش ابتلا به تب مالت در یزد
به گزارش مالکوم، مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: مصرف مواد لبنی سنتی،عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.
به گزاش خبرنگاران، رضا مورکیان با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت عمومی، اظهار کرد: در چند سال اخیر شیوع بیماری تب مالت یا بروسلوز افزایش یافته به طوریکه در سال های 95 تا 97 به ترتیب 154 ،171 و 241 نفر به این بیماری مبتلا شدند.
وی با بیان این که متاسفانه آمار ابتلا به تب مالت روندی رو به رشد داشته است، اضافه نمود: علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری تب مالت در سال های اخیر مواردی از قبیل واکسینه نکردن دام ها، مسائل بهداشتی دامداری ها و رشد قارچ گونه لبنیاتی های سنتی است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، گفت: توسعه لبنیات سنتی، بیشترین درصد آلودگی را در این زمینه به خود اختصاص می دهد.
این مسئول در سرانجام اعلام کرد: در حال حاضر 300 واحد توزیع مواد لبنی سنتی در استان یزد فعالیت می نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسنا