تور ایتالیا ارزان: طرز تهیه دسر پاناکوتا اصل؛ سفر به قلب ایتالیا

به گزارش مالکوم، اگر عاشق کشور ایتالیا هستید ولی در حسرت سفر به این کشور مانده اید، خوردن دسر پاناکوتا می تواند شما را مستقیم به ایتالیا ببرد و تلخی گرانی ارز و نداشتن پول سفر را کمی شیرین کند. دسرها هیجان انگیزترین بخش وعده های غذایی هستند و در میهمانی ها توجه همه را به خود جلب می نمایند. اگر در پی درست کردن یک دسر هیجان انگیز و در عین حال ساده هستید، دسر پاناکوتا می تواند گزینه ای مناسب باشد.

تور ایتالیا ارزان: طرز تهیه دسر پاناکوتا اصل؛ سفر به قلب ایتالیا

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

دسر پاناکوتا به طور سنتی فقط با خامه درست می گردد. با این حال، با تغییر ذائقه ها و دورشدن مردم از غذاهای سنگین، سرآشپزها در حال حاضر تمایل دارند از درصدی شیر در دستورالعمل های خود استفاده نمایند. این کار، پاناکوتا را به دسری سبک تر و بعلاوه سالم تر تبدیل می نماید. اگر در ادامه این مقاله با ما همراه باشید، می توانید طرز تهیه دسر پاناکوتا و نکاتی را که برای داشتن یک دسر خوشمزه و بی نقص ضروری است، یاد بگیرید.

طرز تهیه پاناکوتا به روش ساده

طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم وانیل که ساده ترین نوع پاناکوتاست، بسیار آسان است. برای آماده سازی این دسر فقط کافی ست 30 دقیقه وقت بگذارید و عشق را چاشنی درست کردن آن برای 4 نفر کنید. شک نکنید نتیجه کار یکی از برترین دسرهایی می گردد که تا به حال خورده اید.

مواد لازم برای دسر پاناکوتا

  • 400 گرم خامه صبحانه
  • 1 پیمانه شیر
  • 3 قاشق چای خوری پودر ژلاتین
  • 1/2 پیمانه شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری وانیل
  • میوه خردشده برای تزئین

طرز تهیه دسر پاناکوتا

  1. طرز تهیه دسر پاناکوتا بسیار آسان است. ابتدا شیر را در یک قابلمه روی حرارت گرم کنید ولی اجازه ندهید شیر بجوشد.
  2. بعد از این که شیر گرم شد، مقداری از آن را با ملاقه بردارید و داخل کاسه ای بریزید. کاسه را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید. سپس پودر ژلاتین را آرام آرام به کاسه شیر اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین به روش بن ماری ذوب گردد. حواستان باشد در هنگام آب شدن ژلاتین، ترکیب را مرتبا هم بزنید تا ژلاتین گلوله شده در دسر پاناکوتا باقی نماند.
  3. پس از ذوب شدن ژلاتین در شیر و یک دست شدن آن، ترکیب را به بقیه شیر اضافه کنید و دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شیر گرم گردد.
  4. در یک کاسه خامه و شکر بریزید و با استفاده از همزن برقی، به قدری بزنید تا خامه فرم یک دستی به خود بگیرد.
  5. شکر و خامه زده شده را به شیر که روی شعله ملایم گاز واقع شده است، اضافه کنید و هم بزنید. سپس وانیل را درون قابلمه بریزید.
  6. بعد از این که مواد را به خوبی با هم ترکیب کردید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. بعد از خنک شدن مواد دسر پاناکوتا، آن را داخل قالب بریزید. در نهایت اجازه دهید 4 یا 5 ساعت داخل یخچال بماند تا سفت گردد.
  7. بعد از گذشت این زمان، می توانید دسر پاناکوتا را از قالب بیرون بیاورید و به همراه میوه دلخواهتان تزیین کنید.

پاناکوتا شکلاتی

دسر پاناکوتا شکلاتی برای کسانی که عاشق طعم شکلات هستند، می تواند یک انتخاب هیجان انگیز در یک عصر کسل نماینده باشد. طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی بسیار آسان است و در مدت 30 دقیقه می توانید این دسر مجذوب کننده را آماده کنید.

مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی

  • 1 و 1/2 فنجان خامه
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1/4 پیمانه پنیر ماسکارپونه
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • نصف لیوان شکلات تخت

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

مرحله اول برای آغاز طرز تهیه دسر پاناکوتا ترکیب خامه و ژلاتین است. 1/4 فنجان خامه را در یک کاسه کوچک ضد حرارت بریزید. ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه بماند تا نرم گردد. کاسه را در یک ظرف بزرگ تر حاوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل گردد.

در همین حال، خامه به جای مانده، پنیر ماسکارپونه، شکر و نمک را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد. تابه را از روی حرارت بردارید، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست گردد.

مخلوط ژلاتین را به مخلوط شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط گردد. سپس دسر پاناکوتا را درون قالب بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک گردد. روی دسر پاناکوتا را بپوشانید و حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و برای سرو آماده گردد.

در هنگام سرو کردن، قالب دسر پاناکوتا را حدود 5 ثانیه در یک کاسه آب داغ فرو کنید و سپس یک چاقو را دور لبه های دسر بکشید. انتها دسر را روی یک بشقاب سرد برگردانید. طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی در اینجا.

طرز تهیه پاناکوتا یلدایی

شب یلدا وقت دست به کارشدن برای تهیه یک دسر متفاوت و خوشمزه است. میوه شب یلدا انار است و شما می توانید با کمی خلاقیت، به راحتی دسر پاناکوتا انار درست کنید و هنرتان را به رخ همه بکشید. برای یادگیری طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انار ابتدا باید به فکر تهیه کردن مواد زیر باشید.

مواد لازم برای دسر پاناکوتا با ژله انار

  • شیر 1.5 پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • خامه صبحانه 400 گرم
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • ژله انار یک بسته
  • 5 پیمانه آب جوش
  • دانه انار برای تزیین

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انار

برای درست کردن دسر پاناکوتا یلدایی ابتدا شیر را به همراه خامه و شکر در قابلمه بریزید و با همزن دستی بزنید تا یک دست شوند. پس از آن، قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا شیر گرم گردد. نکته مهم این است که مواد به نقطه جوش نرسد. وقتی که شکر حل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید.

در یک کاسه فلزی، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و کاسه را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین به صورت بن ماری حل گردد. در نهایت مخلوط را به ترکیب خامه و شیر اضافه کنید.

در این قسمت باید دقت کنید که ژلاتین، ترکیب خامه و شیر باید دمای یکسانی داشته باشند. اگر ژلاتین دمای خیلی بالایی داشته باشد، مخلوط کردن آن با خامه و شیر باعث بریدن آن می گردد. برعکس این حالت اگر ژلاتین خیلی سرد باشد، با خامه و شیر ترکیب نمی گردد.

بعد از خنک شدن مواد دسر پاناکوتا انار، آن را در قالب دلخواه بریزید و نصف قالب را پر کنید. دسر پاناکوتا را برای سفت شدن داخل یخچال بگذارید. سپس ژله انار را در کاسه ای با آب داغ مخلوط کنید. کاسه را برای حل شدن ژله در آب، روی بخار کتری قرار دهید و بعد از آن اجازه دهید ژله به دمای محیط برسد.

بعد از این که دسر پاناکوتا کمی خودش را گرفت، قالب را از یخچال بیرون بیاورید. دانه های انار را روی دسر بچینید و سپس چند قاشق ژله را روی دانه های انار بریزید. قالب دسر پاناکوتا را دوباره داخل یخچال قرار دهید.

پس از 30 دقیقه، ژله داخل قالب سفت می گردد و دانه های انار داخل ژله ثابت می ماند. حالا وقت آن است که بقیه ژله را به آرامی داخل قالب بریزید و اجازه دهید دسر پاناکوتا برای چند ساعت داخل یخچال بماند.

نکاتی برای تهیه دسر پاناکوتا

  • برای بهترشدن دسر حتما از قبل، شیر و خامه را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند.
  • اگر در هنگام گرم کردن، شیر به جوش آمد، آن را از روی گاز بردارید تا خنک گردد. سپس دوباره آن را روی گاز قرار دهید.
  • دمای شیر و خامه در زمان ریختن مواد در قالب نباید خیلی داغ باشد، چون باعث می گردد لایه های دسر به خوبی به هم نچسبند.
  • هرگز پودر ژلاتین را روی حرارت مستقیم قرار ندهید و آن را روی بخار آب حل کنید.
  • برای این که ژلاتین به خوبی در دسر حل گردد و گلوله نگردد، دقت کنید دمای یکسانی با بقیه مواد داشته باشد.
  • قبل از ریختن دسر پاناکوتا در قالب، قالب را با آب سرد بشویید و مدتی داخل فریزر بگذارید تا خنک گردد.
  • برای راحت جداشدن دسر از قالب، آن را به مدت چند ثانیه داخل آب گرم بگذارید.
منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 17 خرداد 1401 بروزرسانی: 17 خرداد 1401 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 1977

به "تور ایتالیا ارزان: طرز تهیه دسر پاناکوتا اصل؛ سفر به قلب ایتالیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ایتالیا ارزان: طرز تهیه دسر پاناکوتا اصل؛ سفر به قلب ایتالیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید