طرز تهیه رولت توت فرنگی

به گزارش مالکوم، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت توت فرنگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه رولت توت فرنگی

مواد لازم:

آرد: 75 گرم.

نشاسته ذرت: 25 گرم.

ب پ: 1/4 قاشق چایخوری.

نمک: کمی.

تخم مرغ خنک: 5 عدد.

پودر قند:125 گرم.

پودر کاکائو: 25 گرم.

وانیل: کمی.

طرز تهیه:

ابتدا سفیده های تخم مرغ رو با نیمی از پودر قند هم میزنیم تا کاملا فرم بگیره، زرده ها و مابقی پودر قند، وانیل رو کاملا با همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجیم گردد حالا پودر کاکائو رو به مواد زده الک نموده و مخلوط میکنیم.

سفیده ها، نشاسته ذرت و آرد رو به تناوب به مواد زرده اضافه و آروم با لیستک فولد میکنیم در طی سه مرحله.

حالا مواد رو در سینی با کاغد روغنی ریخته و به مدت ده دقیقه در فر 180 درجه می پزیم پس از خنک شدن به یاری حوله نمناک رول میکنیم تا ده بقیه بماند سپس رول رو باز نموده با خامه فرم گرفته کاور میکنیم و روش توت فرنگی خرد شده میریزیم و دوباره رول میکنیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده برش خوردن گردد.

برای تزئین مطابق عکس از دستمال کاغذی و پودر قند استفاده کردم.

منبع: گردشبان
انتشار: 7 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 1014

به "طرز تهیه رولت توت فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت توت فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید