طرز تهیه پیتزای تن ماهی و ذرت

به گزارش مالکوم، . ترکیب تن ماهی و ذرت همواره دلچسب است و پیتزا تن ماهی خوشمزه هم از این قضیه مستثنا نیست.

طرز تهیه پیتزای تن ماهی و ذرت

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک

خمیر پای یا خمیر پیتزا به مقدار کافی

تن ماهی 185 گرم

ذرت کنسروی یا یخ زده 180 گرم

ماست 3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری

پنیر موزورلا رنده شده 1/3 پیمانه

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید.

خمیر پای را روی کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه باز کنید. خمیر باید کل سینی را بپوشاند. حال لبه های خمیر را تا کنید به طوری که حاشیه ای کمی برجسته دور تا دور خمیر ایجاد گردد. کناره ها را به لبه سینی فشار دهید تا بعد از پخت جمع نشوند.

همه جای خمیر به جز حاشیه ها، با چنگال سوراخ ایجاد کنید. سینی را به فر منتقل کنید و اجازه بدهید خمیر 10-15 دقیقه در فر باقی بماند. در این مدت، تن ماهی و ذرت را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و اگر مایل هستید به آن ادویه اضافه کنید (می توانید کمی شوید خرد شده هم اضافه کنید).

خمیر نیمه پخته را از فر خارج کنید. با پشت یک چنگال وسط خمیر را که احتمالاً کمی پف نموده است فشار دهید. ماست را با جوش شیرین مخلوط کنید. سپس آن را روی خمیر بریزید و همه جای آن پخش کنید. حال ترکیب تن ماهی و ذرت را روی آن بریزید و پخش نمایید.

در آخر پنیر موزورلا رنده شده را روی سطح پای بپاشید و مجدداً سینی را 10-15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ گردد. پای را به صورت مربعی خرد کنید. پیتزا اسلایسی تن ماهی آماده است. نوش جان!

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 بهمن 1399 بروزرسانی: 4 بهمن 1399 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 1311

به "طرز تهیه پیتزای تن ماهی و ذرت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزای تن ماهی و ذرت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید