طرز تهیه کیک تن ماهی ، این رسپی لذیذ زیر 1 ساعت حاضره!
به گزارش مالکوم، کیک تن ماهی یا ساندویچ کیک تن ماهی یک است. این کیک خوشمزه را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید و آن را در یا قرار دهید و به عنوان یک سرو کنید. خمیر این کیک را با نان تست و مواد میانی آن را با تن ماهی و بعضی دیگر از مواد اولیه باید آماده کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کیک تن ماهی و نکات مهم در تهیه آن خواهیم پرداخت.

طرز تهیه کیک تن ماهی در یک نگاه
برای تهیه این کیک مجذوب کننده و متفاوت با کنسرو ماهی، ابتدا کنسرو ماهی را به مدت سی دقیقه بجوشانید. بعد از جوشاندن، روغن تن ماهی را دور بریزید و گوشت ماهی را در یک کاسه گود بریزید. هویج و پیازچه را هم بشویید و به همراه خیارشور به صورت نگینی ریز خرد کنید.
سبزی جعفری را نیز بشویید و به صورت ساطوری و کاملا ریز خرد کنید. همه مواد را به همراه تن ماهی با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر سس مایونز، آبلیمو و نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
سس به دست آمده را با مواد کیک مخلوط کنید. دور قهوه ای و سفت نان را جدا کنید و قسمت خمیری آن را روی یک سطح صاف مانند سینی قرار دهید. روی هر لایه نان یک قاشق از مواد کیک را بریزید و با قاشق صاف کنید. این مرحله را تا تمام شدن تمام مواد کیک تن ماهی انجام دهید.
کیکی را که با تن ماهی تهیه کردید به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و کاملا منسجم گردد. بعد از آن می توانید این غذای خوشمزه را سرو کنید.
برای خواندن جزئیات، مواد لازم و مراحل کامل رسپی کیک تن ماهی به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک تن ماهی با نان تست
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
کنسرو ماهی تن | 2 قوطی |
هویج | 1 عدد میانه |
پیازچه | 8 عدد |
خیارشور | 4 عدد |
جعفری تازه و ساطوری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نان تست | 1 بسته |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و جوشاندن کنسرو ماهی: 30 دقیقه
مدت زمان تهیه کیک تن ماهی: 15 دقیقه
جشنواره زمستانه جایزه باران
در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.
برندهای حامی جشنواره:
دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.
مراحل طرز تهیه کیک تن ماهی مجلسی
کیک تن ماهی مثل با ظاهر مجذوب کننده خود یک انتخاب ویژه برای پذیرایی از مهمانان و یک فینگرفود مجلسی است.
مرحله اول: تن ماهی را بجوشانید
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک تن ماهی، باید کنسرو ماهی را بجوشانید. یک قابلمه را از آب پر کنید. یک قوطی تن ماهی را داخل قابلمه پر از آب قرار دهید و روی حرارت بگذارید. حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. بعد از آن حرارت را کم کنید و اجازه دهید تن ماهی 20 دقیقه روی حرارت بجوشد.
شما می توانید برای تهیه کنسرو ماهی به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: مواد اولیه کیک تن ماهی را آماده کنید
یک عدد هویج را بشویید و سپس با پوست کن یا با یک چاقوی نازک پوست آن را جدا کنید. هویج را با رنده به صورت ریز رنده کنید یا به صورت نگینی کوچک، خرد کنید.
هشت عدد پیازچه را نیز تمیز کنید. قسمت ریشه آن را جدا کنید و سپس در آب بخیسانید تا حسابی تمیز شوند. آنها را آبکشی کنید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد. بعد از آن پیازچه ها را به صورت نگینی خرد کنید.
سبزی جعفری را نیز مانند پیازچه بشویید و بعد از آنکه آب اضافه از آنها خارج شد، به صورت ساطوری ریز خرد کنید. در این مرحله 4 عدد خیارشور () را نیز آب بکشید و سپس با یک چاقو به صورت نگینی خرد کنید.
شما می توانید برای تهیه خیارشور به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: مواد کیک تن ماهی را ترکیب کنید
در ادامه، تن ماهی را بعد از آنکه کاملا جوشید از روی حرارت بردارید. تن ماهی را باز کنید و روغن اضافه آن را دور بریزید. می توانید این کار را به یاری یک صافی انجام دهید. تن ماهی را در یک کاسه بزرگ بریزید. بقیه مواد را که از قبل آماده کردید شامل هویج، پیازچه، سبزی جعفری و خیارشور را نیز اضافه کنید. مواد کیک تن ماهی را به خوبی هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شوند.
مرحله چهارم: سس کیک تن ماهی را آماده کنید
در یک ظرف دیگر دو قاشق غذاخوری سس مایونز () را به همراه یک قاشق غذاخوری آبلیمو بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا سس رقیق و یکدست گردد. نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به طور یکدست در سس پخش گردد. سس را به مواد کیک تن ماهی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند.
شما می توانید برای تهیه سس مایونز و آبلیمو به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: کیک تن ماهی را آماده کنید
در این مرحله باید یک سطح صاف مانند سینی انتخاب کنید. کناره های قهوه ای و سفت نان تست را با چاقو ببرید. یک لایه نان تست را روی سطح صاف بچینید. سپس یک قاشق از مواد کیک را روی آن بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. این مرحله را لایه به لایه انجام دهید تا زمانی که مواد کیک تن ماهی به طور کامل تمام گردد. لایه آخر باید نان باشد.
سپس یک قاشق غذاخوری به جای مانده از مایه سس کیک را روی لایه رویی کیک و اطراف آن بکشید و سطح سس را با پشت قاشق یا کاردک صاف کنید.
مرحله آخر: کیک تن ماهی را سرو کنید
در نهایت کیک تن ماهی آماده شده را برای حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و منسجم گردد. از هویج و جعفری خرد شده برای تزیین این کیک بهره ببرید. بعد از گذشت دو ساعت کیک تن ماهی شما آماده است. آن را از یخچال بیرون بیاورید و در ابعاد مناسب برش بزنید و سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه کیک تن ماهی ساده و خوشمزه
- نمک را به میزان کم به سس اضافه کنید. چون خیارشور و تن ماهی نمک دارند و ممکن است اضافه کردن نمک باعث شوری غذا گردد. بعد از مخلوط کردن سس با مواد کیک تن ماهی، نمک آن را مجددا میزان بگیرید و اگر کم بود اضافه کنید.
- برای آنکه این غذا را به شکل رژیمی تهیه کنید، می توانید به جای سس مایونز از ماست چکیده یا ماست یونانی بهره ببرید.
- شما به دلخواه می توانید از هر ماده غذایی دیگر مانند ذرت، قارچ و … در طرز تهیه کیک تن ماهی بهره ببرید.
- از ادویه هایی مانند پودر آویشن یا پودر زیره نیز در تهیه سس این کیک می توانید بهره ببرید.
- اگر ذائقه شما به طعم تند متمایل است، از پودر فلفل قرمز یا از فلفل سبز تازه بهره ببرید.
- حداقل دو ساعت کیک تن ماهی را در یخچال استراحت دهید. می توانید از شب قبل این غذا را تهیه و در یخچال نگهداری کنید. نگران نباشید! هرقدر کیک تن ماهی مدت بیشتری در یخچال بماند منسجم تر می گردد و مواد بیشتر به خورد یکدیگر می روند.
فوت و فن های خوشمزه شدن کیک تن ماهی
غلظت مایه کیک با تن ماهی چه قدر باید باشد؟
غلظت مایه کیک را به میزان سالاد الویه () در نظر بگیرید. اگرچه میزان مواد طبق ذائقه شما قابل تغییر است اما همیشه به غلظت آن توجه کنید و آن را نه خیلی شل و نه خیلی غلیظ آماده کنید.
از چه سسی در تهیه کیک تن ماهی باید استفاده گردد؟
سس اصلی که در تهیه این غذا استفاده می گردد سس مایونز است. اما شما می توانید از ترکیب ماست یونانی و سس مایونز بهره ببرید یا اگر می خواهید این غذا را به صورت رژیمی تهیه کنید، سس را حذف و فقط از ماست چکیده یا یونانی بهره ببرید.
منبع: افق کوروش