5 ماده که باید به وعده های غذایی سالم پاییزی اضافه کنید
به گزارش مالکوم، در تابستان، زمانی که بازار های محصولات عرضه شده کشاورزان و سوپرمارکت ها مملو از محصولات تازه هستند به راحتی می توانید رژیم غذایی خود را با میوه ها و سبزیجات مقوی پر کنید. با این وجود، با سرد شدن هوا ممکن است فکر کنید محصولات غذایی دیگر جذابیت پیشین را ندارند. با این وجود، اگر دقیق تر نگاه کنید در تمام طول فصل پاییز و زمستان گزینه های زیادی وجود دارند که خوشمزه هستند و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری می باشند که با پیری سالم تر مرتبط هستند.
به گزارش خبرنگاران، در ادامه به پنج ماده غذایی اشاره می کنیم که برای شما مفید بوده و به منظور استفاده در وعده های غذایی سالم پاییزی عالی هستند:
1-گلابی
خوردن یک گلابی بزرگ 7 گرم فیبر برای تان فراهم می سازد. دریافت فیبر کافی نه تنها به تنظیم روده و سالم نگه داشتن دستگاه گوارش شما یاری می نماید بلکه برای تنظیم قند خون و کاهش کلسترول نیز مفید است. هم چنین، نتایج پژوهش ها نشان می دهند که رژیم های غذایی سرشار از فیبر با کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی، دیابت و زوال شناختی مرتبط هستند.
برای خوردن آسان گلابی آن را به شکل خام و به صورت برش خورده به سالاد اضافه نموده یا با کمی دارچین برای یک دسر شیرین پخته شده بدون شکر بهره ببرید. برای به حداکثر رسانی مصرف فیبر آن گلابی را با پوست میل کنید.
2-گل کلم
گل کلم و سایر سبزیجات چلیپایی (مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل و کلم) حاوی فیبر، آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایی منحصر به فردی به نام گلوکوزینولات هستند که می توانند خاصیت ضد سرطانی داشته باشند. نتیجه مطالعه ای انجام شده در سال 2021 میلادی که در نشریه Annals of Oncology منتشر شد نشان داد در افرادی که دست کم یک بار در هفته از این سبزیجات استفاده می نمایند خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان کاهش یافته بود. می توانید کل کلم را بخار پز کنید.
3-کدو حلوایی
حاوی مقادیر زیادی بتاکاروتن است آنتی اکسیدانی که بدن آن را به ویتامین آ تبدیل می نماید. بتاکاروتن برای حفظ بینایی به ویژه دید در شب لازم است و هم چنین برای قوی نگه داشتن سیستم ایمنی بدن شما مهم می باشد. می توانید آن را در مایکروویو قرار دهید و بگذارید خنک گردد تا پوست آن را راحت تر جدا کنید. سپس می توانید آن را از وسط نصف کنید و در تابه ای با میزان کمی آب یا روغن بپزید. پس از آن می توانید آن را به شکل مکعبی خرد نموده، له کنید یا به صورت پوره به سوپ و سس اضافه کنید.
4-چغندر
حاوی آنتی اکسیدان ها از جمله بتالائین است و خاصیت ضد التهابی دارد. چغندر هم چنین سرشار از نیترات است که نتایج پژوهش ها نشان داده ممکن است به گشاد شدن عروق خونی و بهبود جریان خون یاری کند. تفت دادن چغندر شیرینی طبیعی آن را نشان می دهد.
5-گردو
خوردن 28 گرم (1 اونس) گردو در روز برای دریافت اسید های چرب اسید آلفا - لینولنیک (ALA) نوعی چربی امگا 3 سالم و مفید برای قلب تان کافی است و جایگزینی خوب از پروتئین گیاهی به جای پروتئین حیوانی محسوب می گردد چرا که فاقد چربی های اشباع شده در پروتئین حیوانی است.
منبع: www.consumerreports.org
منبع: فرارو