سالاد کینوا و آووکادو
به گزارش مالکوم، کینوا که به آن خاویار گیاهی می گویند، دانه ای شبه غله و دارای خواص بالا است. بسیاری افراد از ارزش غذایی آن آگاهی ندارند. از این دانه بومی در شیلی می توان در سالادها و طبخ انواع غذاها استفاده کرده و از فواید آن بهره مند شد. در این دستور تهیه قصد داریم طرز تهیه سالاد کینوا و آووکادو را به شما آموزش دهیم.
-
مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا و آووکادو
کینوا یک فنجان
آب دو فنجان
نمک یک قاشق چای خوری
آبلیمو تازه یک چهارم فنجان
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک هشتم قاشق چای خوری
گوجه فرنگی (خرد شده) 400 گرم
نخود (پخته شده) 300 گرم
جعفری یک شاخه
آووکادو (مکعبی خرد شده) دو عدد
پنیر فتا یک چهارم فنجان
-
طرز تهیه
مرحله اول
داخل یک قابلمه کوچک، کینوا، آب و مقداری نمک بریزید. حدود 20 تا 25 دقیقه کینوا را بجوشانید تا پخته و نرم شود.
مرحله دوم
در همین حین، داخل یک کاسه دیگر، آبلیمو، روغن زیتون، فلفل، گوجه فرنگی خرد شده و نخود را با هم مخلوط کنید.
وقتی کینوا پخت، تمام مواد را داخل کاسه سالاد بریزید. آووکادو را هم خرد کنید و همراه جعفری و قطعات پنیر روی سالاد بچینید.
سالاد آماده است. نوش جان!
منبع: کتاب کاله