طرز تهیه آش شوربا خوشمزه و سنتی
به گزارش مالکوم، هیچ چیز مثل آش یا سوپ گرم در روزهای سرد پاییز و زمستان ما را گرم نمی کند. آش شوربا یکی از آش هایی است که با توجه به داشتن ماش و اسفناج حتی برای سرماخوردگی هم مناسب است. پس اگر سرما خورده اید یا می خواهید خودتان را در برابر سرماخوردگی ایمن کنید با ماهمراه باشید و دستور تهیه این آش را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه آش شوربا
- اسفناج (خرد شده) 600 گرم
- گوشت چرخ نموده 300گرم
- ماش یک پیمانه
- برنج نیم دانه نصف پیمانه
- شلغم دو عدد
- پیاز دو عدد
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه آش شوربا
مرحله اول
در ماهیتابه ای میانه پیاز را ریز خرد کنید و به همراه گوشت چرخ نموده تفت دهید.
مرحله دوم
بعد از آن که حدودا ده دقیقه مواد را با هم تفت دادید، ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم
بعد از آنکه به همراه ادویه ها هم مدتی گوشت و پیاز را تفت دادید، حدود دو لیتر آب جوش اضافه کنید.
مرحله چهارم
ماش را به خوبی بشویید، برنج را هم بشویید و به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
اسفناج را هم پاک نموده و بشویید و در آخر به سایر مواد اضافه کنید و بگذارید تا آش به خوبی قل بزند و جا بیفتد.
مرحله ششم
نیم ساعت قبل از سرو غذا شلغم را به صورت مکعبی و میانه خرد نموده و به آش اضافه کنید و اجازه دهید بپزد تا نرم گردد.
وقتی که آش به خوبی جا افتاد غذای شما حاضر است، آن را در ظرف دلخواه سرو نموده و با برش لیمو، چند عدد جعفری و در صورت تمایل نعنا داغ و پیازداغ تزیین کنید.
آش گزینه مناسبی برای زمستان است، به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه آش هویج و جو را هم بخوانید.
منبع: کتاب کاله