طرز تهیه آش شوربا خوشمزه و سنتی

به گزارش مالکوم، هیچ چیز مثل آش یا سوپ گرم در روزهای سرد پاییز و زمستان ما را گرم نمی کند. آش شوربا یکی از آش هایی است که با توجه به داشتن ماش و اسفناج حتی برای سرماخوردگی هم مناسب است. پس اگر سرما خورده اید یا می خواهید خودتان را در برابر سرماخوردگی ایمن کنید با ماهمراه باشید و دستور تهیه این آش را بخوانید.

طرز تهیه آش شوربا خوشمزه و سنتی

مواد لازم برای تهیه آش شوربا

  • اسفناج (خرد شده) 600 گرم
  • گوشت چرخ نموده 300گرم
  • ماش یک پیمانه
  • برنج نیم دانه نصف پیمانه
  • شلغم دو عدد
  • پیاز دو عدد
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه آش شوربا

مرحله اول

در ماهیتابه ای میانه پیاز را ریز خرد کنید و به همراه گوشت چرخ نموده تفت دهید.

مرحله دوم

بعد از آن که حدودا ده دقیقه مواد را با هم تفت دادید، ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم

بعد از آنکه به همراه ادویه ها هم مدتی گوشت و پیاز را تفت دادید، حدود دو لیتر آب جوش اضافه کنید.

مرحله چهارم

ماش را به خوبی بشویید، برنج را هم بشویید و به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم

اسفناج را هم پاک نموده و بشویید و در آخر به سایر مواد اضافه کنید و بگذارید تا آش به خوبی قل بزند و جا بیفتد.

مرحله ششم

نیم ساعت قبل از سرو غذا شلغم را به صورت مکعبی و میانه خرد نموده و به آش اضافه کنید و اجازه دهید بپزد تا نرم گردد.

وقتی که آش به خوبی جا افتاد غذای شما حاضر است، آن را در ظرف دلخواه سرو نموده و با برش لیمو، چند عدد جعفری و در صورت تمایل نعنا داغ و پیازداغ تزیین کنید.

آش گزینه مناسبی برای زمستان است، به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه آش هویج و جو را هم بخوانید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 2053

به "طرز تهیه آش شوربا خوشمزه و سنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش شوربا خوشمزه و سنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید