طرز تهیه انواع تیرامیسو با بیسکویت پتی بور فوق العاده خوشمزه

به گزارش مالکوم، تیرامیسو یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است که در کشور ما هم طرفداران بی شماری دارد. تیرامیسو را با پایه و مواد مختلفی تهیه می کنند. برخی تخم مرغ را حذف می کنند و برخی هم طعم بیسکوییت پتی پور را به جای لیدی فینگر (که در دستور اصلی استفاده می شود) می پسندد. اما یکی از آسان ترین دستورهای تهیه برای تیرامیسو، درست کردن تیرامیسو خامه ای با پتی بور است. در این مطلب چند دستور تهیه برای تیرامیسو با بیسکویت پتی بور آماده کرده ایم؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه انواع تیرامیسو با بیسکویت پتی بور فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور ساده

مواد لازم
خامه صبحانه200 گرم
بیسکویت پتی بوردو بسته
پنیر ماسکارپونهیک بسته
پودر شکر6 قاشق غذاخوری
پودر قهوهیک قاشق سوپ خوری

روش تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور بدون تخم مرغ

  • خامه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کنید و با نصف مقدار شکر (سه قاشق) آن را مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
  • پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شوند. سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و سس اصلی تیرامیسو آماده شود.
  • یک ظرف مستطیلی شکل را انتخاب کنید و کف آن یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
  • کمی از سس تهیه شده در کف ظرف بریزید و سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور روی آن بچینید و دوباره روی آن پودر قهوه بریزید.
  • این کار ادامه دهید تا بیسکویت ها تمام شوند و لایه آخر پودر قهوه باشد.
  • سپس باقی مانده پلاستیک را روی آن بکشید و ظرف را به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت ها برود.
  • سپس آن را از یخچال خارج کنید و دسر را با کمک پلاستیک به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید.
  • روی دسر را با سلیقه خود تزئین کنید و در اندازه های دلخواه برش بزنید.

نکته: طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و موز نیز به همین روش است و شما صرفا باید بین لایه ها موز حلقه شده بچینید.

طرز تهیه تیرامیسو با خامه قنادی و بیسکویت پتی بور

مواد لازم
بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی3 بسته
خامه قنادینیم کیلو
پودر قهوهبه میزان لازم
موز3 عدد

دستور تهیه تیرامیسو خامه ای با پتی بور

  • خامه قنادی را از فریزر بیرون بیاورید تا کمی شل شود.
  • شروع کنید با همزن خامه را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
  • کف ظرف تیرامیسو را نایلون پهن کنید و یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید.
  • روی آن را با قهوه دم کشیده فرچه بکشید تا کمی نم دار شود.
  • سپس از خامه قنادی یک لایه روی آن بکشید.
  • حالا موزهای حلقه شده را روی آن بچینید.
  • لایه های بعدی را نیز به همین صورت تکرار کنید و در آخر روی آن پودر قهوه الک کنید و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا جا بیافتد.
  • نکته: لایه آخر خامه باشد.

سخن آخر

تیرامیسو خامه ای با پتی بور یا لیدی فینگر را به مدت یک هفته می توانید در یخچال نگهداری کنید. تیرامیسو را به همین ترتیب به صورت قالبی و لیوانی و تک نفر هم می توانید درست کنید. اگر هم تخم مرغ را در تیرامیسو نمی پسندید آن را بدون تخم مرغ تهیه کنید.

اگر شما هم ایده یا نظری در مورد تهیه تیرامیسو دارید یا از ترفند خاصی برای خوشمزه تر شدن این دسر لذیذ ایتالیایی استفاده می کنید، خرسند می شویم آن ها را در پایین همین صفحه با ما و دوستانتان در میان بگذارید.

اگر به دنبال دستور دسر با بیسکویت پتی بور هستید، ما به شما خواندن مقاله طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور را نیز پیشنهاد می کنیم.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 22 خرداد 1400 بروزرسانی: 22 خرداد 1400 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 1568

به "طرز تهیه انواع تیرامیسو با بیسکویت پتی بور فوق العاده خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع تیرامیسو با بیسکویت پتی بور فوق العاده خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید