18 سریال ابرقهرمانی فراموش شده که باید دیدن کنید

به گزارش مالکوم، بسیاری از محصولات بصری ابرقهرمانی بلافاصله پس از متولدشدن، در یک چشم به هم زدن از بین رفتند و به دست فراموشی سپرده شدند و برخی از این محصولات یک سریال ابرقهرمانی فراموش شده هستند. آیا آن همه سریال و فیلم تلویزیونی درباره ابرقهرمان ها را که طی دهه 70 و 90 میلادی هر چند وقت یک بار به وسیله یک شبکه پخش می شدند به یاد دارید؟ آن سریال هایی که با سر و صدای زیاد پخش شدند و کمی بعدتر بعد از یک یا دو فصل دیگر نامی از آن ها به میان نیامد در خاطرتان هست؟ سریال ها و فیلم های تلویزیونی ابرقهرمان های فراموش شده چرا به چنین سرنوشتی دچار شدند؟

18 سریال ابرقهرمانی فراموش شده که باید دیدن کنید

طی آن سال ها از هر سریالی که قرار بود ساخته شود به عنوان بزرگ ترین پروژه بعدی یاد می شد؛ بزرگ ترین اقتباس از مردان ایکس، بزرگ ترین اقتباس از مرد عنکبوتی. شبکه ها در آن روزها وقت و هزینه زیادی را صرف تبلیغات قسمت نخست سریال ها می کردند و امیدوار بودند که سریال های ابرقهرمانی هم بتوانند مانند کتاب های مصور جای خودشان را در بین مخاطبان عام تلویزیون پیدا نمایند و به محصولاتی پرطرفدار تبدیل شوند. با این حال هر پروژه بعد از پروژه بعدی با شکست روبرو می شد؛ آیا اسمالویل (Smallville) و قهرمانان (Heroes) را به یاد دارید؟ احتمالا جوابتان منفی است و همین جواب منفی نکته ای که ما می خواهیم به آن اشاره کنیم را به اثبات می رساند.

این سریال ها و فیلم های تلویزیونی فراموش شده جاه طلبی های بزرگی داشتند و برنامه های زیادی برای آینده خودشان در سر پرورانده بودند، اما ترکیبی از برنامه ریزی ضعیف، کمبود بینش و البته صرفا بدشانسی باعث شد که آن ها از همان ابتدا نفرین شوند. پیش از این که مخاطبان به خودشان بیایند پخش این سریال ها لغو می شد و ابرقهرمان های آن ها به ابرقهرمان های فراموش شده تبدیل می شدند. بعد از لغو شدن پخش این برنامه های تلویزیونی، بازیگران و سازندگان به مسیر حرفه ای خود ادامه می دادند و تنها چیزی که از این برنامه ها باقی می ماند خاطرات بودند. البته خاطرات مخاطبان از این سریال ها هم به تدریج فراموش می شدند. حالا تصمیم گرفته ایم به عنوان ایده هایی که می توانستند پرداخت های بهتری داشته باشند و به سرنوشت رضایت بخش تری برسند نگاهی دوباره به این سریال ها و فیلم های تلویزیونی فراموش شده بیاندازیم.

18. سریال ابرقهرمانی فراموش شده کاپیتان آمریکا (Captain America)

  • سال آغاز پخش: 1966
  • سازندگان: جک کربی، جو سیمون
  • بازیگران: برنارد کوآن، دان میسون، جک کرلی، کلاد ری
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 7.5 از 10

مدت ها پیش از این که کریس ایوانز سپر کاپیتان آمریکا را بردارد، آن را مال خود کند و تبدیل به یکی از قدرتمندترین ابرقهرمان های دنیای مارول شود، شبکه سی بی اس دو مرتبه کوشش کرد تا برای این شخصیت مجموعه های تلویزیونی مختلف بسازد. دهه 60 میلادی شاهد این شخصیت بود که وارد دنیای انیمیشن می شد و در سریال کاپیتان آمریکا کوشش می کرد تا دنیا را نجات دهد. این انیمیشن کوشش کرد تا پرتره ای از این قهرمان با سپر ستاره دارش ترسیم کند در حالی که او با شخصیت های شروری مانند جمجمه قرمز و زمو می جنگد.

این انیمیشن سریالی وقایع زیادی را در بر می گیرد؛ از حمل کردن محصولات نظامی ارتش در حال شست وشوی مغزی شدن گرفته تا فهمیدن درباره مرگ باکی و پیوستن به گروه انتقام جویان قدرتمند. این سریال تلویزیونی که یک سریال ابرقهرمانی فراموش شده است به آنالیز وقایع زیادی از زندگی این قهرمان می پردازد. لحن این سریال کاملا شبیه به لحن محصولات تلویزیونی دهه 60 میلادی است و ریشه های سیاسی و اجتماعی این انیمیشن 13 قسمته باعث شده بود که کم تر از آن چه ضروری است علمی-تخیلی باشد. اگر شما فرصت آن را داشته باشید و یک بار دیگر به تماشای این سریال بنشینید به راحتی خواهید فهمید که چرا این سریال نتوانست پیروز شود.

17. سریال ابرقهرمانی فراموش شده شزم! (Shazam!)

  • سال آغاز پخش: 1974
  • سازندگان: نرم پرسکات، لو شیمر، دیک روزنبلوم
  • بازیگران: مایکل گری، لس تریمین، جکسون پاستویک، جان دیوی
  • تعداد فصل ها: 3 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 6.5 از 10

حالا فقط نامی از این سریال ابرقهرمانی فراموش شده به جای مانده است. شزم! حتی برای دهه 70 میلادی یک سریال تلویزیونی عجیب و غریب به شمار می آمد. داستان این سریال حول محور پسری 12 ساله می چرحید که می توانست فقط با فریادزدن یک کلمه تبدیل به یک ابرقهرمان بزرگسال و بعدتر تبدیل به کاپیتان مارول شود. شکل ابرقهرمان این کودک قدرت هایی شبیه به زدن صاعقه و پروازکردن داشت. هر قسمت این سریال داستان هایی را روایت می کرد از مسئولیت ها و وظایف این کودک در دنیای واقعی و مبارزه های او با افراد شرور به عنوان یک ابرقهرمان جادویی. با وجود این که امروزه از شزم به لطف فیلم های سینمایی اش به عنوان یک ابرقهرمان دوست داشتنی یاد می شود، اما در دهه 70 فقط برخی از مخاطبان تلویزیونی توانستند با این سریال ارتباط برقرار نمایند.

از مادر تنها و عصبی نماینده این کودک گرفته تا استادش، تمام شخصیت های این سریال شخصیت های ناپخته و ناقص بودند که در کمال تعجب توانستند داستان های سریال را برای سه فصل کامل پیش ببرند. این سریال امتیازهای مناسبی دریافت کرد اما احتمالا بچه ها هرگز نتوانستند با آن ارتباط برقرار نمایند و احتمالا با توجه به جلوه های ویژه آن دوران این سریال به نظرشان گیج نماینده می آمد. با وجود تمام این ها شزم! لایق احترام است چرا که حتی اگر تمام نواقص آن را در نظر بگیریم، این سریال ثابت کرد که سریال های ابرقهرمانی می توانند مخاطبانی به جز بچه ها هم داشته باشند.

16. مرد عنکبوتی شگفت انگیز (The Amazing Spider-Man)

  • سال آغاز پخش: 1977
  • سازنده: استیو دیتکو
  • بازیگران: نیکولاس هاموند، رابرت اف. سیمون، چیپ فیلتز، مایکل پتکی
  • تعداد فصل ها: 2 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 6.2 از 10

مرد عنکبوتی شگفت انگیز نسبت به سایر برنامه های تلویزیونی هم عصر خودش لحنی لطیف تر را در پیش گرفت و به روایت کردن ریشه های داستانی ابرقهرمان موردعلاقه ما پرداخت. پیتر پارکر در این سریال در حال دست و پنجه نرم کردن با زندگی معمولی دانشجویی است و سعی می نماید تا روابط خود با اطرافیانش را به گونه ای مدیریت کند که مخاطبان از آن راضی باشند. همان طور که همه می دانیم قصه در همین جا به انتها نمی رسد. وقتی که یک عنکبوت رادیواکتیوی پیتر را گاز می گیرد، همه چیز در زندگی او دست خوش تغییر می شود.

پیش از این که توبی مگوایر، اندرو گارفیلد یا تام هالند لباس محبوب مرد عنکبوتی را به تن نمایند، نیکولاس هاموند بود که نقش این ابرقهرمان را ایفا کرد. در این سریال خبری از شخصیت های مهم دیگر داستان مرد عنکبوتی مانند گوئن استیسی و عمو بن نیست. در آن موقع به نظر می آمد که لزومی برای تبدیل کردن داستان مرد عنکبوتی به یک برنامه تلویزیونی یا سینمایی وجود ندارد. این سریال ابرقهرمانی فراموش شده فقط برای دو فصل ادامه پیدا کرد در حالی که قسمت نخست آن به طول 90 دقیقه به عنوان یک فیلم تلویزیونی پخش شد. این سریال توانست نگاهی تازه به شخصیت دوست داشتنی مرد عنکبوتی بیاندازد و نشان دهد که ژانر ابرقهرمانی چگونه توسعه یافته است.

15. نیروی جی: نگهبانان فضا (G-Force: Guardians of Space)

  • سال آغاز پخش: 1986
  • سازنده: فرد لاد
  • بازیگران: سم فونتانا، کم کلارک، باربارا گوسون، جان رابسون
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 7.4 از 10

نیروی جی: نگهبانان فضا یکی از آن سریال های انیمیشنی بازسازی یک برنامه بین المللی ژاپنی به نام گاچامن (Gatchaman) است. این سریال خاص داستان هم تیمی شدن گروهی از پلیس های فضایی انسان گونه را روایت می نماید که با شرورهای کهکشانی مانند گالاکتور و خادم هایش می جنگند. در این انیمیشن مضامینی مانند ماجراجویی های فضایی، نبردهای کهکشانی و تکنولوژی های پیشرفته مورد توجه نهاده شده بودند. اگرچه با توجه به زمانه اش باید به این سریال احترام گذاشت، اما با این حال نمی توان از مفاهیم ساده لوحانه و جلوه های ویژه احمقانه اش که مختص فیلم های علمی-تخیلی دهه 80 میلادی است چشم پوشی کرد.

نخستین بار کمپانی سندی فرانک با انیمیشنی با نام جنگ سیاره ها (Battle of the Planets) کوشش کرد تا اقتباسی از برنامه بین المللی ژاپنی انجام دهد و کمی بعدتر نسخه انگلیسی آن با نام نیروی جی: نگهبانان فضا منتشر شد. این سریال انیمیشنی درباره ابرقهرمان های فراموش شده با توجه به طول 85 قسمتی اش، سریالی بامزه بود، اما نتوانست نظر مخاطبان و منتقدان را جلب کند و یا مورد توجه جشنواره ها قرار بگیرد. قهرمان های شبیه به پرنده این انیمیشن نشان می دهند که دنیا تلویزیون و ابرقهرمان های تلویزیونی پیش از این که فیلم های مجموعه ای و چندقسمتی تبدیل به چیزی طبیعی شوند چگونه بوده است.

14. سریال ابرقهرمانی فراموش شده مدافعان زمین (Defenders of the Earth)

  • سال آغاز پخش: 1986
  • سازندگان: ویل ماگنت، جان گیبز
  • بازیگران: ویلیام کالاوی، آدام کال، ران فیربرگ، باستر جونز
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 7 از 10

داستان گویی طولانی در ژانر ابرقهرمانی به خصوص در قالب انیمیشن هرگز برای دوران ابتدایی تلویزیون مناسب نبود، اما وقتی که مدافعان زمین وارد این زمینه شد، توانست تبدیل به یکی از برترین تیم های انیمیشنی دهه خودش شود؛ درست مانند انتقام جویان و لیگ عدالت. این سریال دهه 80 میلادی عجیب تر از سایرین بود و داستان یک تیم ابرقهرمانی را روایت می کرد. در این گروه ابرقهرمان هایی وجود داشتند با قدرت های مختلف؛ یکی از آن ها پرواز می کرد، دیگری بسیار قدرتمند بود، یکی دیگر ناپدید می شد و دیگری می توانست از خودش انرژی ساطع کند.

شخصیت های این سریال ابرقهرمانی فراموش شده از کتاب های مصور شناخته شده ای مانند فلش گرودون، فانتوم و مندریک جادوگر سر بر آورده بودند. تمرکز این گروه بر مبارزه با شرورهای کهکشانی و دفاع کردن از زمین در مقابل تهدیدهایی مانند ارباب شیطانی مینگ بی رحم بود. از نظر بصری این سریال انیمیشنی سبکی رنگارنگ و بامزه داشت، اما از نظر ساختاری گویا تیم سازندگان از امکانات کافی برخوردار نبودند. از نظر محتوایی این انیمیشن سریالی درباره ابرقهرمان های فراموش شده سعی می کرد شوخی و احساسات را به یک مقدار به داستان تزریق کند و پیروز شد 65 قسمت دوام بیاورد.

13. روبوکاپ (RoboCop)

  • سال آغاز پخش: 1994
  • سازندگان: ادوارد نومیر، مایکل مینر
  • بازیگران: ریچارد ادن، یوت نیپر، سارا کمپبل، بلو مانکوما
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 5.5 از 10

این سریال ابرقهرمانی فراموش شده بر اساس مجموعه فیلم های علمی-تخیلی و اکشن روبوکاپ ساخته شد. این سریال متفاوت کوشش کرد تا از معروفیت مجموعه سینمایی این شخصیت استفاده کند و داستان خود را به مخاطبانی جوان تر ارائه کند. این سریال در جهت رسیدن به هدف خود بسیاری از خشونت های گرافیکی موجود در داستان این شخصیت را حذف کرد. ریچارد ادن در این سریال نقش قهرمان اصلی را ایفا کرد. این سریال به داستان مجموعه فیلم های سینمایی بی توجه بود و حتی نام بسیاری از شخصیت های داستان اصلی را تغییر داد.

این سریال فقط برای یک فصل ادامه پیدا کرد و توانست 22 قسمت طول داشته باشد. در نهایت در پی هزینه های هنگفت فراوریش، ساخت این سریال متوقف شد. فراوری هر قسمت این سریال 1.2 میلیون تا 1.5 میلیون دلار هزینه داشت. تغییر کلی لحن داستان، صحنه های اکشن اندک و بی کیفیت و البته کمبود خشونت هم در توقف فراوری این سریال بی تقصیر نبودند. روبوکاپ در نهایت قادر نبود امتیاز متناسب و یا اندازه مخاطبان متناسب با هزینه های هنگفت فراوری خودش را به دست اورد.

12. مانتیس (M.A.N.T.I.S.)

  • سال آغاز پخش: 1994
  • سازندگان: سم ریمی، سم هم
  • بازیگران: کارل لامبلی، راجر ریس، کریستوفر گارتین، گلین گورک
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 5.7 از 10

سم ریمی که حالا تبدیل به نویسنده و کارگردانی سرشناس شده است، برای این سریال ابرقهرمانی فراموش شده شبکه فاکس قسمت نخستی به مدت دو ساعت ساخت که در آن کارل لامبلی نقش دکتر مایلز هاوکینز باهوش را ایفا می نماید. هاوکینز بعد از این که مورد عصابت گلوله قرار می گیرد، از کمر به پایین فلج می شود. در پاسخ به این واقعه او بدنی قدرتمند برای خودش می سازد که توانایی های خارق العاده ای دارد؛ بدنی که او را تبدیل به یک ابرقهرمان قدرتمند می نماید. هاوکینز از این لباس خارق العاده برای جنگیدن با جنایت و مراقبت کردن از شهر در مقابل جنایتکاران استفاده می نماید و نام مانتیس را برای خودش بر می گزیند.

طی 22 قسمت خود، مانتیس با مسائل زیادی دست و پنجه نرم کرد و کوشش کرد تا امتیازهای بیشتری بگیرد. این سریال در این مسیر بسیاری از شخصیت های نامناسب خود را رها کرد و عناصری مانند سفر در زمان، هیولاها و دنیا های موازی را برای جلب کردن توجه مخاطبان بیش تر وارد داستان نمود. با این حال این سریال نتوانست به پیروزیت دست پیدا کند و فراوری آن بعد از یک فصل و پیش از این که تمام قسمت هایش بتوانند پخش شوند، متوقف شد. دو سال بعد، شبکه سای-فای حق پخش این سریال را خرید و توانست دو قسمت نهایی ساخته شده برای آن را پخش کند.

11. سریال ابرقهرمانی فراموش شده نسل ایکس (Generation X)

  • سال فراوری: 1996
  • کارگردان: جک شولدر
  • بازیگران: مت فروئر، فیونا هیوز، هدر مک کامب، بامپر رابینسون
  • امتیاز راتن تومیتوز: 25 از 100
  • امتیاز IMDb به سریال: 7.5 از 10

هنگامی که فاکس اظهار داشت قرار است فیلم تلویزیونی آزمایشی با نام نسل ایکس منتشر شود و در نهایت تبدیل به یک سریال تلویزیونی شود، هواداران انتظارات فراوانی داشتند. این سریال داستان گروهی از جوان های جهش یافته را روایت می کرد که در حال بزرگ شدن بودند و شخصیت های معروف اما فارست و بنشی به آن ها تعلیم می دادند. نسل ایکس ریشه های نوجوانانه خود را در آغوش گرفت و بیش از هرچیز به روابط بین شخصیت های جهش یافته پرداخت. این سریال با سبک ملودراماتیک و ساده لوحانه خود تبدیل به نسخه بسیار ضعیف تر از انیمیشن سریالی مردان ایکس: سریال انیمیشنی (X-Men: The Animated Series) شد، در حالی که بسیار کم تر از آن جاه طلب بود؛ البته باید اشاره نمود که طراحی این سریال جالب بود. فاکس قسمت آزمایشی این سریال درباره ابرقهرمان های فراموش شده را به عنوان یک فیلم تلویزیونی پخش کرد، اما منتقدان آن را مورد نکوهش قرار داند، مخاطبان نادیده اش گرفتند و این فیلم هرگز به یک سریال کامل تبدیل نشد.

10. مرد شب (Night Man)

  • سال آغاز پخش: 1997
  • سازنده: گلن ای. لارسن
  • بازیگران: مت مک کالم، درک وبستر، فلیسیا ام. بل، ارل هالیمن
  • تعداد فصل ها: 2 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 5.6 از 10

مرد شب سریالی عجیب بود که وقایع آن حول محور ماجراهای شبانه موسیقیدانی که به تازگی قدرت های ماورایی کسب نموده بود می چرخید. مت مک کالم در این سریال نقش جانی دانیمو یک نوازنده ساکسیفون را بازی می نماید که یک شب مورد عصابت صاعقه قرار می گیرد و در می یابد که دارای قدرت ماورایی شنیداری شنیده است. او بعد از این حادثه می تواند صدای فکر کردن مردم را بشنود و شخصیت های شرور را تشخیص دهد. مرد شب که کارگردانی آن را کارگردان شناخته شده آثاری مانند ناوبر فضایی گالاکتیکا (Battlestar Galactica)، نایت رایدر (Knight Rider)، مگنوم پی. آی. (Magnum, P.I.) و بلاگردان (The Fall Guy) به نام گلن ای. لارسن بر عهده داشت، سریالی منحصر به فرد اما عجیب بود.

این سریال ابرقهرمانی فراموش شده عناصر مختلفی از فانتزی تلخ را با ویژگی های استاندارد فیلم های ابرقهرمانی ترکیب می کرد و به نظر می رسید که حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد. در نهایت اما فروختن سریالی که ایده هایش تا این مقدار عجیب هستند تبدیل به کاری سخت شد و این سریال نتوانست بیش از 2 فصل دوام بیاورد. در رابطه با دنیا های موازی، این شخصیت متعلق به دنیای مارول است، اما به نظر می رسد هنوز این کمپانی هیچ برنامه ای در رابطه با استفاده کردن از این شخصیت که یکی از ابرقهرمان های فراموش شده است، ندارد.

9. کلاغ: راه پله ای به بهشت (The Crow: Stairway to Heaven)

  • سال آغاز پخش: 1998
  • سازنده: اسکات ویلیامز
  • بازیگران: مارک داکاسکاس، مارک گامز، سابینه کارزنتی، کتی استوارت
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 6.4 از 10

این سریال ابرقهرمانی فراموش شده الهام گرفته از فیلمی به همین نام محصول 1994 است که براندن لی، فرزند بروس لی، هنگام فیلم برداری آن طی حادثه ای کشته شد. این سریال ابرقهرمانی کانادایی کوشش کرد تا شخصیت کتاب کمیک جیمز اوبار را به تصویر بکشاند. مارک داکاسکاس در این سریال نقش ستاره راکی را ایفا می نماید که تبدیل به یک شورشی نقاب دار نامیرا می شود. این سریال سال 1998، پنج سال بعد از مرگ ناراحت نماینده لی به نمایش عایدی و مانند ادامه سینمایی ای که سال 1996 برای فیلم اصلی ساخته شده بود، متاسفانه با شکست روبرو شد.

طی تنها فصلی که این سریال فرصت پخش شدن پیدا کرد، چهره های شناخته شده ای مانند آنتونی مایکل هال و کوری فلدمن در آن حضور پیدا کردند و با این حال مانند فیلم اصلی با حضور پسر بروس لی که حالا تبدیل به یک فیلم کالت با هواداران دوآتیشه شده است، مراحل فراوری این فیلم هم با واقعه ای تراژیک همراه شد. یکی از بدلکاران این سریال به نام مارک آکراستریم در پی صانحه ای که در آن یکی از جلوه های ویژه میدانی به درستی پیش نرفت، در پی برخورد شی ای سخت با سرش جان سپرد. اگرچه این سریال در ابتدا توانست نقدهای مثبتی دریافت کند و امتیازات خوبی به دست آورد، اما ساخت آن متوقف شد. در حالی که قرار بود قسمت های انتهای مناسبی برای این سریال ساخته شود، اما هرگز چنین نشد.

8. انتقام جویان: متحد می ایستند (The Avengers: United They Stand)

  • سال آغاز پخش: 1999
  • سازنده: ران مایریک
  • بازیگران: لیندا بلنتین، تونی دنیلز، گراهام هارلی، همیش مک ایوان
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 5.3 از 10

این انیمیشن براساس تیم معروفی که استن لی و جک کربی آن را خلق نموده اند ساخته شد. انتقام جویان: متحد می ایستند توانایی های بالقوه زیادی در راستای معرفی کردن تیم انتقام جویان به مخاطبان گسترده داشت، اما در عوض این سریال ابرقهرمانی فراموش شده کتاب های مصور و داستان های مجذوب کننده آن ها را تبدیل به چیزی میانه و معمولی کرد. در این انیمیشن سریالی شخصیت های کم اهمیت تر مانند مرد مورچه ای، واسپ، هاک آی، تیگرا، فالکون و ویژن شخصیت های محوری هستند. این تیم دور هم جمع می شود تا با تمام نیروهای شیطانی دنیا مبارزه کند. خط داستانی اولیه انتقام جویان: متحد می ایستند به مقدار ای ساده لوحانه بود که نتوانست مخاطبان را جذب کند. شبکه فاکس ابرقهرمان ها را تبدیل به نسخه هایی معمولی کرد که به جای لباس های مخصوص خود زره می پوشند و بیش از آن چه قابل باور است عضلانی هستند. در حالی که تنها هدف این سریال تبلیغات برای این شخصیت ها و فروختن لوازم فراوریشده درباره آن ها بود، اما این سریال نتوانست چنین کند و بعد از 13 قسمت به انتها رسید.

7. پروژه زتا (The Zeta Project)

  • سال آغاز پخش: 2001
  • سازنده: رابرت گودمن
  • بازیگران: دیدریچ باردر، جولی ناتانسن، کورتوود اسمیت، دومینیک جنینگز
  • تعداد فصل ها: 2 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 7 از 10

دنیای انیمیشن دی سی بسیار گسترده است و از آن جایی که ابرقهرمان های زیادی در این دنیا وجود دارند، به راحتی می توان برخی از ابرقهرمان های درجه سوم را به دست فراموشی سپرد. پروژه زتا اسپین آفی بود درباره رباتی که سرکش می شود. زتا به وسیله دولت ساخته شده بود تا طبق دستورات به قلمروی دشمن نفوذ کند و آن ها را از بین ببرد، اما در عوض او به مخالفت با سازندگان خود پرداخت. این ربات خانه اش را ترک می نماید و از توانایی هایش در راستای اهدافی دیگر بهره می برد. این ربات همه این کارها را با یاری رو انجام می دهد.

شخصیت زتا برای نخستین بار در سریال تلویزیونی بتمن بیاند (Batman Beyond) دیده شد و با تماشا او همه فکر می کردند که این شخصیت می تواند تبدیل به ضدقهرمانی مناسب و درخشان شود. اگرچه سریال خلق شده به وسیله رابرت گودمن برای شبکه دابلیوبی بسیار مجذوب کننده بود و به آنالیز مفاهیمی مانند سفر در زمان، فسادهای سازمانی و … می پرداخت، با این حال با وجود آغاز قدرتمندش، نمره های این سریال به تدریج کاهش پیدا کردند و این سریال ابرقهرمانی فراموش شده نتوانست بیش از 2 فصل دوام بیاورد.

6. پرنده های شکاری (Birds of Prey)

  • سال آغاز پخش: 2002
  • سازنده: لائیتا کالوگریدیس
  • بازیگران: اشلی اسکات، دینا میر، ریچل اسکارستن، میا سارا
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز راتن تومیتوز: 52 از 100
  • امتیاز IMDb به سریال: 6.4 از 10

پرنده های شکاری ایده خوبی بود، اما انتخاب بازیگران اشتباه و اگر بخواهیم صادق باشیم بازی های ضعیف بازیگران آن را از بین بردند. البته دیالوگ های این سریال هم به مقدار ای مسخره بودند که ارتباط برقرار کردن با آن را مشکل می کردند. وقایع این سریال در گات هام رخ می دهند. کت وومن به تازگی به دستان جوکر کشته شده است و بتمن برای عزاداری کردن گات هام را ترک نموده. این سریال در تصمیمی عجیب و غریب، نام و تاریخچه شخصیت های شناخته شده دی سی را تغییر داد. در حقیقت این سریال یک بی نظمی بزرگ است. شنیدن این نکته ناراحت نماینده است چرا که این سریال می توانست با دقت بیش تر مواد اولیه بیش تری از کتاب های مصور پرندگان شکاری بگیرد و شخصیت های بهتری خلق کند. می توان از نظر سیاسی این سریال را یک سریال پیش رو دانست، اما این سریال بعد از 13 قسمت به انتها رسید و امروزه از آن چیزی جز یک پاورقی در دنیای دی سی باقی نمانده است.

5. کریپتو سوپرسگ (Krypto the Superdog)

  • سال آغاز پخش: 2005
  • سازندگان: آلن بورنت، پائول دینی
  • بازیگران: سم وینسنت، برایان دورومانت، اسکات مک نیل، الن کندی
  • تعداد فصل ها: 2 فصل
  • امتیاز IMDb به سریال: 5.6 از 10

کریپتو سوپرسگ یک سریال انیمیشنی بچه ها درباره سگ سوپرمن، کریپتو بود که از سیاره کریپتون به زمین فرستاده شده بود. درست مانند اربابش او دارای قدرت های ماوپرایی شده بود تا با جرم و جنایت بجنگد. وقتی که کوین ویتنی نه ساله سرپرستی این سگ را قبول می نماید، او روزها نقش یک سگ لابرادور بی ادعا را بازی می نماید و شب ها تبدیل به سوپرسگی می شود که می خواهد با تمام نیروهای شیطانی بجنگد. این انیمیشن سریالی با لحن مناسب خانواده اش مفاهیم علمی-تخیلی را با داستانی ابرقهرمانانه ترکیب نموده بود و در کنار تمام این ها بامزه هم بود. وقایع این سریال حول محور کریپتو می شود که از توانایی هایی مانند پرواز، بینش دید در شب و قدرت فراوان استفاده می نماید تا ماجراجویی های مصورش را از سر بگذراند و به بچه ها درس هایی درباره زندگی بدهد. در این دوران اما پروژه های بزرگ تر و مهم تر با بودجه های سنگین تر در حال فراوری شدن برای سینما و تلویزیون بودند و مخاطبان در نهایت از کریپتو سوپرسگ خسته شدند؛ البته به نظر می رسید خود سریال هم دیگر ایده ای برای ادامه دادن داستان ندارد.

4. سریال ابرقهرمانی فراموش شده آکوامن (Aquaman)

  • سال آغاز پخش: 2006
  • سازندگان: آلفرد گاف، مایلز میلر
  • بازیگران: جاستین هارتلی، لو دایموند فیلیپس، دنیس کوئینونتس، ریک پترز
  • تعداد فصل ها: 1 قسمت آزمایشی
  • امتیاز IMDb به سریال: 7 از 10

مایلز میلر و آلفرد گاف که سازندگان سریال اسمالویل بودند، یک بار دیگر قسمتی آزمایشی ساختند به امید این که تبدیل به سریالی کامل شود. این سریال این بار درباره آکوامن بود. این بار اما نتیجه از دفعه قبل هم فاجعه بارتر بود. با وجود این که این سریال بر اساس یکی از مهم ترین شخصیت های دنیای دی سی ساخته شده بود، بلافاصله بعد از یک قسمت متوقف شد. در این فیلم جاستین هارتلی که بعدها ایفاگر نقش گرین لنترن شد نقش آکوامن را ایفا می کرد. این سریال کوشش کرد تا اقتباسی باشد از شخصیت ها و داستان های اصیل ریشه های دنیای زیردریایی آکوامن با ترکیبی از اسطوره شناسی، افسانه و کمدی، اما هیچ چیز در این سریال عملکرد درستی نداشت. بودجه محدود و لحن نامناسب سریال نتوانست مخاطبان را جذب کند. فیلم های سینمایی محبوبی که بعدتر درباره این شخصیت دنیای دی سی ساخته شدند هم هنوز نتوانسته اند به خوبی این شخصیت را به تصویر بکشانند.

3. تیغه: سریال (Blade: The Series)

  • سال آغاز پخش: 1966
  • سازنده: دیوید اس. گایر
  • بازیگران: کرک جونز، جیل واگنر، ناسون لی، جسیکا گور
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز راتن تومیتوز: 50 از 100
  • امتیاز IMDb به سریال: 6.3 از 10

تیغه: سریال کوششی دیگر بود در زمینه ساختن مجموعه ای در ژانر ابرقهرمانی و وحشت و این بار قرار بود این فیلم بر اساس فیلم های تیغه باشد. این فیلم داستان بلید را دنبال می نماید در حالی که او درباره خطرات ماوراالطبیعی در شهر نیویورک به تحقیق می پردازد. او در همین حال در کوشش است تا به روابط خود با انسان های اطرافش و موجودات خون آشام مانند نزدیکش هم سر و سامان بدهد. در این سریال کرک جونز ایفانماینده نقش اصلی است. این سریال کوشش می نماید تا فضایی خاص مناسب با یک سریال تلویزیونی ایجاد کند. تیغه: سریال حتی توانست در این زمینه پیروز هم شود و چندین نقد مثبت از منتقدان دریافت نماید. با این حال شبکه ای که این سریال برای پخش شدن انتخاب نموده بود شبکه مناسبی نبود، چرا که عناصر گوتیک و چندش آور این سریال برای مخاطبان شبکه اسپایک مناسب نبودند. پخش این سریال بعد از 13 قسمت متوقف شد و پتانسیل های این سریال هرگز شکوفا نشدند. امروزه از شخصیت بلید به عنوان شخصیتی یاد می شود که منتظر است تا شکوفا شود.

2. شنل (The Cape)

  • سال آغاز پخش: 2011
  • سازنده: تام ویلر
  • بازیگران: دیوید لیونز، کیت دیوید، سامر گلا، جیمز فرن
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز راتن تومیتوز: 41 از 100
  • امتیاز IMDb به سریال: 5.7 از 10

قسمت نخست این سریال توانست به طور شگفت انگیزی 8.45 میلیون مخاطب را جذب کند، با این حال امتیاز این سریال با هر قسمت کم تر شد و منتقدان نسبت به آن واکنش های متفاوتی نشان دادند. اگرچه این سریال توانست نامزد دریافت جایزه تلویزیونی امی در رشته برترین چهره پردازی شود، با این حال پخش این سریال درام بعد از 10 قسمت متوقف شد و قسمت انتهای آن هم فقط به صورت آنلاین در دسترس بینندگان نهاده شد. خوشبختانه قسمت نهایی به تعدادی از سوال های اساسی درباره انتها بندی داستان پاسخ داد، اما به راحتی هر کسی می توانست دریابد که این سریال می تواند بیش از این ادامه داشته باشد.

1. سریال ابرقهرمانی فراموش شده بی قدرت (Powerless)

  • سال آغاز پخش: 2017
  • سازنده: بن کوئین
  • بازیگران: ونسا هادجنز، دنی پودی، کریستینا کرک، ران فونچز
  • تعداد فصل ها: 1 فصل
  • امتیاز راتن تومیتوز: 61 از 100
  • امتیاز IMDb به سریال: 6.4 از 10

بی قدرت یکی از سریال های ابرقهرمانی کمدی است که طی سال های اخیر ساخته شد. وقایع این سریال در دنیایی رخ می دهند که در آن بسیاری از مردم نوعی ابرقدرت دارند. تمرکز این سریال بر روی تیم تحقیقاتی و توسعهی ای است که در مرکز امنیت ساختمان وین مشغول به کار هستند. این سریال با بازیگران درخشان خود که ونسا هادجنز در نقش امیلی لاک آن ها را رهبری می کرد و سبک مخصوص خود در ترکیب کردن عناصر فانتزی با فضای کاری کمدی به صورت خلاقانه توانست نظرات مثبتی از منتقدان دریافت کند. این سریال تلویزیونی بعد از قسمت نخست با مسائل زیادی روبه رو شد، چرا که به نظر مخاطبان حرف زیادی برای گفتن نداشت. اگرچه این سریال در پی جاه طلبی و پیش رو بودن مورد توجه و ستایش نهاده شد، اما نتوانست بیش از یک فصل دوام بیاورد.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 24 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 24 اردیبهشت 1403 گردآورنده: malcom.ir شناسه مطلب: 2227

به "18 سریال ابرقهرمانی فراموش شده که باید دیدن کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "18 سریال ابرقهرمانی فراموش شده که باید دیدن کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید